Så snart en inbjudan har skapats för dig på Ocast så kommer du att få ett mejl som du kan acceptera inbjudan via. När du gjort detta så kommer din profil att kopplas till den profil som bjudit in dig.

Din inbjudan kommer att se ut såhär

Klicka på "Accept Invite" för att komma vidare.

Skapa ett användarkonto

Ett nytt fönster kommer att öppnas där du blir tillbedd att logga in. Skriv in din mailadress till att börja med. Har du inte ett lösenord, så kommer du få valet att skapa ett nytt användarkonto. Klicka på "Skapa ett nytt konto" efter att du skrivit in din mailadress.

Klickar du på "Skapa ett nytt konto", kommer en ny ruta poppa fram. Skriv in dina kontouppgifter, samt lösenord för att sedan klicka på fortsätt.

När du skapat ditt användarkonto kommer du att komma vidare för att  skapa din influencer-profil för att kunna ansluta den till grupprofilen som bjöd in dig.

Skriv in ditt Influencer-namn, kategori, plats och språk. När du är klar så kan du klicka på fortsätt.

När du klickat dig vidare kommer du bli ombedd att koppla din statistik från sociala medier.  Välj rätt medie och klicka på plus-tecknet för att koppla din statistik

Välj en statistikkälla, logga in på ditt valda sociala mediekonto och vänta några minuter tills din statistik laddas upp.

Vill du lägga till fler statistikkällor så kan du alltid klicka på "Lägg till ny datakälla" under statistikfliken på profilen.

Behöver du vägledning i hur du uppdaterar resterande del av profilen kan du alltid titta igenom denna guide.